Whatsapp ons op: 06 - 22 31 37 61

Zeeland boten

Boot, buitenboordmotor en meer koop je hier!
vandaag geopend: 07:30–17:00

Onderhoud

Zeeland Boten is het adres voor al uw reparaties en onderhoud.
Onze ervaren monteurs zijn dagelijks bezig met het onderhouden en aanpassen van boten, buitenboordmotoren, binnenboordmotoren en boottrailers. Dit alles maakt dat u optimaal kan genieten van uw boot. Daarnaast zorgen wij ook voor het comfortabel en veilig reizen met de boot op de boottrailer.
 
Onze werkplaats:
Onze werkplaats is op een slimme en eigentijdse wijze ingedeeld. Door deze indeling kunnen wij u snel en goed van dienst zijn. Het gebruik van gereedschappen en andere apparatuur draagt bij aan een veilige en prettige werkplaats voor de monteurs. In deze omgeving kunnen ze optimale kwaliteit leveren voor elke onderhoudsbeurt of reparatie. Door verschillende ervaringen met betrekking tot boten, kunnen onze monteurs u voorzien van een snelle en goede service.
 
Onderhoud op locatie:
Voor onderhoud op locatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, proberen wij altijd met u mee te denken over de mogelijke oplossingen. Zo ook wanneer u geen tijd heeft of de boot niet uit het water kan. Wij helpen u dan graag op locatie.
 
Onze werkzaamheden:
  • Onderhoudsbeurten
  • Reparatie(s)
  • Storingen verhelpen
  • Aanpassingen
  • Winterbeurt
  • Stalling
  • Etc..

Maak een afspraak met onze werkplaats

Contactpersoon
Reinier Dellebeke

 T. 0118-613659 (keuzemenu 2)
werkplaats@zeelandboten.nl

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag
07:30 - 12:00 12:30 - 17:00

Zaterdag, Zon- en feestdagen is onze werkplaats gesloten!

Werkplaatsafspraak

 

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op: 0118-613659

Realisatie: Urban-Heroes
Onderhoud | Zeeland boten

Fout

Statusbericht

Drie fragmentbestanden gemaakt op basis van configuratie.

Foutmelding

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/zeelandboten.nl/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /var/www/zeelandboten.nl/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.