Whatsapp ons op: 06 - 22 31 37 61

Zeeland boten

Boot, buitenboordmotor en meer koop je hier!
vandaag geopend: 07:30–17:00

Over ons

Zeeland Boten, gevestigd in Middelburg, is al jaren actief als speler op de botenmarkt.
Wij zijn een toonaangevend dealer van Prins, Beneteau, Primeur, Stout, Corsiva, Honda, Honwave, Zodiac, Lomac en Gala. Op zoek naar een bootmerk als Quicksilver? Ook deze kunnen wij aan u leveren! Voor de boottrailers van Kalf trailers en Van Claes trailers bent u bij ons ook aan het juiste adres.
 
Stukje geschiedenis:
Zeeland Boten is opgericht in 2005. Gevestigt aan de Kleverskerkseweg in Middelburg zijn wij ontwikkelt van een kleine dealer, tot één van de grootse dealers in Zeeland. Omdat de locatie aan de Kleverskerkseweg niet groot genoeg was, zijn wij in 2007 verhuisd naar de Uijterschootweg 22 in Middelburg. Op deze prachtige nieuwe locatie beschikken wij over onze eigen aanlegsteiger en boothelling. Zeeland Groep Middelburg BV bestaat uit drie bedrijven. Zo zijn we al jaren gespecialiseerd in aanhangwagens en in 2013 zijn wij gestart met Zeeland Groentechniek. Dankzij onze goede service, optimale kwaliteit en personeel met verstand van zaken, zijn wij nu uitgegroeid tot het bedrijf dat wij nu zijn!
 
Onze locatie aan de Uijterschootweg in Middelburg:
 
Wat doen wij:
Zeeland Boten is een jong watersportbedrijf wat zich specialiseert in inkoop, verkoop, onderhoud en reparaties van boten, buitenboord- en binnenboordmotoren en boottrailers. Daarnaast hebben wij onze eigen webshop en verhuren wij diverse boten.

 

Onze missie:
Alle particuliere en zakelijke klanten kunnen wij voorzien in elke behoefte, met betrekking tot de waterrecreatie. Dit doen wij door het leveren van top-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelheid van handelen en kennis van zaken zijn kernbegrippen die we dagelijks met plezier en in een goede sfeer invullen voor onze klanten in geheel Zuid-West Nederland. Wij willen bekend staan als een flexibel, enthousiast en klantvriendelijk bedrijf dat producten levert met een hoge kwaliteit die het werk (of de hobby) gemakkelijker en kwalitatief verantwoord en plezieriger maken. Dit alles brengen wij tot stand met een team van enthousiaste en professionele (samen)werkende mensen die onze klanten altijd vriendelijk van dienst willen zijn.
 
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Kom gerust eens langs op de locatie aan de Uijterschootweg 22 in Middelburg of bel met een verkoopspecialist op 0118-613659.

 

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op: 0118-613659

Realisatie: Urban-Heroes